Het twintigste Vastenavondconcert


Op zaterdag 4 februari 2023 geeft Harmonie Kolping’s Zonen voor de 20e keer haar Vastenavendconcert en wordt de Stoelemat in Bergen op Zoom het toneel van een sprankelende muzikale happening van populaire-, musical- en klassieke werken. Dit alles vertolkt vanuit de rijke historie van de Bergse Vastenavond!

Dat dit concert is niet meer weg te denken is tijdens de Bergse Vastenavond periode, blijkt ieder jaar weer door een enthousiast publiek in een bomvolle Stoelemat.

Ook het Klein Orkest zal dit jaar een imposante bijdrage leveren aan deze avond. Diverse Vastenavond liedjes zijn op een ludieke wijze gearrangeerd voor dit jeugdige orkest.

Uiteraard zal het aan zang, dans en de nodige ludieke Vastenavend-acts niet ontbreken op deze avond!

Indien u in luxe wilt genieten van dit concert, bestaat de mogelijkheid om een VIP-arrangement te reserveren. Vanwege de grote belangstelling zijn deze nog beperkt beschikbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via: info@vastenavondconcert.nl

Kom op 4 februari 2023 om 20.11 uur met z'n allen naar de Stoelemat!

 

Zaalkaarten € 15.-

Weleens in de watten gelegd willen worden met een gerarandeerde zitplaats en dezelfde verzorging als onze sponsoren?
Bestel dan nu onze VIP-Kaarten € 30.-, incl. diverse hapjes en zitplaats op het balkon.

Wilt u zaalkaarten of VIP-kaarten bestellen? Stuur dan een mail naar info@vastenavondconcert.nl. Dan maken wij dit voor u in orde!

Wilt u de laatste ontwikkelingen volgen? Het Vastenavondconcert heeft ook een

 

 

 
 
Party- & Congrescentrum De Stoelemat, Den Enghel, Het Groot Arsenaal en Jeneverproeflokaal Spiritum
 
   
 
Eco-point