Feestelijk jubileumweekend in Theater de Maagd

12, 13 én 14 november

Het is zover, we gaan het 150-jarig jubileum van de Sjefkes vieren! Een heel weekend lang, van vrijdagmiddag tot zondag eind van de middag klinkt er harmonie=muziek in theater De Maagd. Het Opstaporkest, het KleinOrkest en het GrootOrkest van onze vereniging laten van zich horen met een programma voor het kleine en het grote publiek. Zondagmiddag is een unieke gelegenheid om verschillende orkesten uit de regio te horen spelen.

Over de kaartverkoop en reservering van entreebewijzen voor de activiteiten in dit weekend leest u zo snel mogelijk meer op deze website.

Kom en geniet van ons muzikaal jubileum programma!

vrijdag 12 november

Muzikale vertelling ‘De ongelofelijke familie Kolping’

voor kinderen en families

door het Kleinorkest o.l.v. dirigente Ankie Loos

13.00 uur en 14.15 uur – voorstellingen voor schoolklassen (aanmelden via secretaris@kolpingszonen.nl)

15.30 uur – Gratis entree*

Zaterdag 13 november

Harmonie-Muziek-Markt en terugblik op 150 jaar Sjefkes

van 14.00 uur tot 16.30 uur – Gratis entree!

Voor iedereen die zelf eens wat wil uitproberen op een instrument, meer wil weten over muziekles of zij die een instrument willen kopen of verkopen kunnen hun hart (en veel informatie en ervaring) ophalen in theater De Maagd.

Feestelijk en verrassend Jubileumconcert met ‘oude’ bekenden

Aanvang 20.00 uur – kaarten à 15 euro

door het GrootOrkest o.l.v. dirigent Jeroen Gevers

met ‘oude’ bekenden, o.a. Jasper de Waal op Hoorn en Roel van der Zanden op trompet

Een prachtig jubileumconcert met veel solisten uit het eigen orkest. Ook ‘oud’-leden, nu professioneel muzikanten, nemen weer plaats in het orkest of zien we als solisten op het podium.

Zondag 14 november

Muziekfestival met estafette concert van orkesten uit de regio

van 12.00 uur tot 16.30 uur – Gratis entree!

Deze middag geven we het podium aan collega verenigingen uit Bergen op Zoom en omgeving. Doorlopend zijn er korte concerten van o.a. harmonie Concordia, West-Brabant Symphonie orkest en muziekvereniging Euphonia uit Halsteren. Heel afwisselend, een mooie manier om de orkesten te leren en kennen en vooral … een heerlijk moment om al de orkesten weer te horen. Wees erbij!