Feestelijk jubileumweekend in Theater de Maagd

12, 13 én 14 november

Het is zover, we gaan het 150-jarig jubileum van de Sjefkes vieren! Een heel weekend lang, van vrijdagmiddag tot zondag eind van de middag klinkt er muziek in theater De Maagd. Het Opstaporkest, het KleinOrkest en het GrootOrkest van onze vereniging laten van zich horen met een programma voor het kleine en het grote publiek. Zondagmiddag is een unieke gelegenheid om verschillende orkesten uit de regio te horen spelen.

Voor kaarten kunt u terecht bij www.demaagd.nl

Kom en geniet van ons muzikaal jubileum programma!

Vrijdag 12 november

Muzikale vertelling ‘De ongelofelijke familie Kolping’

Voor kinderen en families

Door het Kleinorkest o.l.v. dirigente Ankie Loos

13.00 uur en 14.15 uur – voorstellingen voor schoolklassen (aanmelden via secretaris@kolpingszonen.nl)

15.30 uur – Gratis entree*

Feestelijk en verrassend Jubileumconcert met ‘oude’ bekenden

Aanvang 20.00 uur – kaarten à 15 euro*

Door het GrootOrkest o.l.v. dirigent Jeroen Gevers

Met ‘oude’ bekenden, o.a. Jasper de Waal op Hoorn en Roel van der Zande op trompet

Een prachtig jubileumconcert met veel solisten uit het eigen orkest. Ook ‘oud’-leden, nu professioneel muzikanten, nemen weer plaats in het orkest of zien we als solisten op het podium.

Zondag 14 november

Muziekfestival met estafette concert van orkesten uit de regio

Van 12.00 uur tot 17.00 uur – Gratis entree!*

Deze middag geven we het podium aan collega verenigingen uit Bergen op Zoom en omgeving. Doorlopend zijn er korte concerten van o.a. West-Brabant Symphonie orkest, muziekvereniging Euphonia, harmonie Concordia en EMM. Heel afwisselend, een mooie manier om de orkesten te leren en kennen en vooral … een heerlijk moment om al de orkesten weer te horen. Wees erbij!

*Coronatoegangsbewijs met geldig identiteitsbewijs voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Programma onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.