WIE JARIG IS TRAKTEERT!

In het jubileumjaar kunnen we nog niet trakteren op een mooi concert, maar wel op een film die vertelt over het verleden en het heden van de Sjefkes. Een vereniging die al 150 jaar verbonden is met de stad heeft namelijk een mooi verhaal, heel veel foto’s en natuurlijk muziek uit ‘de oude doos’ …

Het is 150 gaar geleden dat Harmonie Kolping’s Zonen haar eerste concert gaf, 19 maart 1871. Dat gaat niet onopgemerkt voorbij in de stad, Gemeente Bergen op Zoom en al heel op tijd ontvingen wij een bijzondere felicitatie. Die delen we graag, want we zijn trots op onze vereniging en het brengt ons alvast in de verjaardagsstemming.

We werden verrast met de felicitaties voor 150 jaar Sjefkes van ProefMei Bergen Op Zoom. Al enkele jaren hebben we met hen een heerlijke samenwerking voor een muzikale brunch tijdens Proefmei in de Franse Tuin van het Markiezenhof. Met dit filmpje maken ze de felicitaties wel heel persoonlijk, alle namen van onze muzikanten hebben een plek in het lied en iedereen die ze vergeten zijn. Ze laten ons weten: "Het is geweldig dat juist nu de stad herinnert wordt aan waar jullie al 150 jaar voor staan. Wij vieren dat graag met jullie mee met een filmpje voor alle muzikanten!"

Bedankt Proefmei en in het bijzonder Dennis van Tilborg, Rob Buijs, Marc Weijts én Cees Simons!

Repetities


Iedere maandagavond:

Opstap Orkest van

18:00u tot 18:45u

Klein Orkest van

19:00u tot 19:45u

Groot Orkest van

20:00u tot 22:00u


Blokstallen 3

te Bergen op Zoom

Contact


Wilt u weten wanneer wij spelen,

heeft u een vraag over onze concerten?


Neem contact met ons op via :

info@kolpingszonen.nl


Correspondentieadres:

Postbus 765

4600 AT Bergen op Zoom